Euroopa Regionaalarengu Fond toetab 15 000 euroga projekti “Näojoogat tutvustav veebileht koos koolitustele registreerimise ning veebikoolitusplatvormi loomine koos veebikoolitusprogrammi väljatöötamisega”.

Gua Sha näomassaaž – kas lihtsalt järjekordne ilutrend?

Hea viis muuta oma igapäevane ilurutiin vaheldusrikkamaks on kasutusele võtta Gua Sha massaažitehnika.

Mis on Gua Sha?

Gua Sha kehamassaaži on aastatuhandeid kasutatud traditsioonilises Hiina meditsiinis kui üht tervendavat meetodit. Gua tähendab tõlkes kraapima, sha tähendab akuutset haigust ning kokku pannes tähendab Gua Sha nii öelda haiguse ära kraapimist. Väikeste muudatustega ja arvestades maagilise kivi kasutusvõimalusi on loodud uus massaažiliik – Gua Sha näomassaaž. Tänu mitmetele kasulikele omadustele on see massaaž saavutanud kiiresti ülemaailmse populaarsuse ja mis peamine, seda on lihtne praktiseerida!

Gua Sha näomassaaž aktiveerib naha verevarustust, pakkudes kudedele rohkem hapnikku ja stimuleerides seeläbi naharakkude uuenemist, suurendab kollageeni tootmist, parandades naha elastsust ja tugevust, vähendades seeläbi miimikajooni ja kortsukesi. Vähendab silmaaluseid turseid ja aitab muuta tumedad silmaalused märgatavalt heledamaks. Rahustab ja leevendab näo- ja lõuapiirkonna pingeid, parandab naha üldist seisukorda ja suurendab loomulikku sära.

Gua Sha massaažitehnikat teostatakse tugevast materjalist lameda vahendiga, mis tavaliselt on tehtud mõnest poolvääriskivist. Erinevatele poolvääriskividele omistatakse teatud kasulikke energeetilisi omadusi. Näojooga Sinule e-poest leiad erikujulise valgest kvartsist Gua Sha massaažikivikese (https://naojoogasinule.ee/e-pood/). Usutakse, et valge kvarts toetab energeetilise seisaku puhastamist ning füüsilist, emotsionaalset ja vaimset tasakaalu.

Millised on Gua Sha tehnika tulemused?

Pärast Gua Sha õiget ja regulaarset kasutamist võid oma näol märgata järgmisi tulemusi:

  • Lümfidrenaaž – aeglane lümfisüsteem võib põhjustada naha turset, väsimust, aknet ja muid nahaprobleeme. Kuna lümfiringe stimuleerimine on võimalik ainult lihaste liigutamise või massaaži kaudu, on Gua Sha kasutamine parim lahendus.
  • Aknest põhjustatud armide nähtavus väheneb – Gua Sha virgutab vereringlust, mis uuendab naharakke, vähendades seeläbi aknearmide nähtavust.
  • Tursed vähenevad – kuna Gua Sha soodustab lümfidrenaaži ja aktiveerib vereringet, pinguldub nahk ja tursed vähenevad.
  • Tumedad silmaalused kaovad – parem vereringe vähendab tumedaid silmaaluseid ja annab nahale noorusliku sära.
  • Pehmenevad kortsud ja peened jooned – Gua Sha lõdvestab näolihaseid ja -kudesid, siludes seeläbi vananemisilminguid.
  • Tõstab esile põsesarnad ja lõuajoone – järjepidev Gua Sha massaaž näole õige tehnikaga toob kaasa parema välimusega lõuajoone ja põsesarnad. Peale Gua Sha tehnika korrektset kasutamist ei vaja Sa enam meigiga näo kontuurimist!
  • Tugevdab veresooni ning sobib kasutamiseks kuperoosa puhul.

Gua Sha tehnikat tasuks oma ilurutiini rakendada regulaarselt. Kord nädalas teostada põhjalikum ja pikem massaaž, kord päevas näohooldusega kombineerides piisab lühiajalistest, 3-5 minuti pikkusest massaažist. Olenevalt soovitud tulemusest, võid Gua Sha tehnikat kasutada hommikul või õhtul. Hommikul aitab see vähendada turseid näos, õhtul vahetult enne magamaminekut aga näolihaseid lõdvestada.

Kergema survega massaaži tehes aktiveerid enam just lümfisüsteemi ja pindmist vereringet, suurema survega massaaž aga mõjutab näolihaseid ja sügavamal paiknevaid kudesid. Sa võid teha massaaži kogu näole, ent võid ka töödelda ainult konkreetseid lihaseid ja kortsukesi. Igal juhul annab see võimaluse olla loominguline ja muuta oma ilurutiin tõhusamaks ja mängulisemaks. Pea aga meeles, et parimate tulemuste saavutamiseks tasub osata õigeid tehnikaid. Võta oma massažikivi sahtlist välja kui oled selle sinna unustanud ja asu tegutsema. Kui Sul kivi veel ei ole, ent tunned, et sooviksid selle positiivset mõju oma nahal kogeda, siis saad kõrgekvaliteedilise eridisainiga kivi soetada siit: https://naojoogasinule.ee/toode/joyful-gua-sha-massaazikivi/ ja kui sa ei ole oma Gua Sha kivi kasutamise oskustes päris kindel, siis tasub kindlasti osaleda Gua Sha näomassaaži koolitusel.

Related Posts