Euroopa Regionaalarengu Fond toetab 15 000 euroga projekti “Näojoogat tutvustav veebileht koos koolitustele registreerimise ning veebikoolitusplatvormi loomine koos veebikoolitusprogrammi väljatöötamisega”.

KOHAD TÄIS! NÄGU PRINGIKS JA SILEDAKS 2-tunnine näojooga koolitus 18.09.2024 (järelvaadatav)

75,00 

Kirjeldus

Kas ihkad endale?

  • Siledamat otsmikku ja kulmuvahepiirkonda
  • Toniseeritud silmade ümbrust ja tõstetud ülalauge
  • Pringimaid põski
  • Siledamat huuleümbrust ja kaunimat naeratust
  • Piiritletud lõuajoont ja siledamat kaela
  • Tervemat, säravamat ja ühtlasemat jume ning tursetevaba nägu
  • Üleüldiselt värskemat, puhanud ja rõõmsamat näoilmet
  • Tervislikumat rühti
  • Suuremat enesekindlust ja heaolu iseenda ja oma välimuse suhtes

Kui vastasid vähemalt ühele punktile jaatavalt, on see koolitus just Sinu jaoks.

Sa ei pea veetma tunde peegli eest ega kulutama suuri summasid kallitele kreemidele ega ebameeldivatele iluprotseduuridele, tegelikult piisab vaid 13 minutist päevas, et hoida oma nägu ja kael püsivalt noorusliku ja säravana!

2 sisuka tunni jooksul jagan sulle esimesed olulised teadmised ja oskused, et saaksid kohe uue kasuliku harjumuse juurutamisega algust teha ning seeläbi muuta oma senine näonaha hooldus märkimisväärselt tõhusamaks ja tulemuslikumaks. Igapäevane näonaha toetamine hooldustoodetega on oluline, kuid on ülimalt oluline mõista, et need mõjuvad vaid naha pindmistele kihtidele, kuid mitte sügavamale. Sinu naha prinkus ja siledus sõltub aga suuresti just sellest, millises seisundis on näolihased. Kuid ka see ei ole veel kõik. Kortsude ja näo lõtvumise tegelikud põhjused peituvad veel muuski –  kõigest sellest saad koolitusel teada.

 

Kellele on koolitus mõeldud?

  • Sulle, kui sa soovid hoida oma näo noorusliku ja säravana loomulikul viisil ning sul puudub varasem näojooga praktiseerimise kogemus.
  • Oled iseseisvalt internetist näojooga kohta uurinud ja praktiseerid vahel ka mõnd harjutust, kuid sul puudub süsteemsus ja sa päris täpselt ei saa aru, mida teed ning kuhu ja kuidas see mõjub.

Mida me koolitusel õpime?

  • Intensiivne ja sisukas näojooga baaskoolitus, milles on ühendatud teooria ja praktika. Sa saad teada, kuidas näojooga mõjub, miks seda tasub praktiseerida, mida praktiseerimisel silmad pidada, et sa kasu asemel endale kahju ei teeks ning loomulikult õpime samm-sammult selgeks tõhusad baasharjutused ja võtted, mida kohe igapäevaselt praktiseerima hakata.

Millal ja kus toimub?

  • 18. septembril kell 18:30-20:30 Zoomis. Palun varu 30 minutit lisaks küsimusteks-vastusteks. Tänu online koolitusele on sul võimalik kõigest kasulikult osa saada olenemata asukohast.

BOONUSED:

  • Lisaks harjutustele teeme koos läbi mõjusa näojooni tõstva ning näoovaal vormiva näomassaaži.
  • Koolitus on 30 päeva järelvaadatav ja seepärast kui sul ei ole võimalik osaleda koolituse toimumise päeval, saad kõik kaasa teha endale sobival ajal.

 

Varasemad osalejad on koolituse kohta öelnud järgmist:

“Meeldis, et sain teadmisi näolihaste kohta ja kuidas neid treenida. Hea oli harjutusi koos läbi teha. Sain uue nipi, mida soovitasin ka lastel kasutama hakata ( telefonihoiu kohta). Nüüd mälun toitu ka teadlikumalt.” Kristel Kraus

“Mulle meeldis lihtsus ja arusaadavus, süsteemsus. Juhised on konkreetsed ja ma sain aru, mida ma võin teha igapäevaselt, kuidas harjutused oma päeva tegevustesse sisse lülitada.” Liis Laht

“Kõige rohkem meeldis see tunne pärast koolitust. Nägu tundus kuidagi siledam kohe. Muidugi 1 korraga pole see võimalik, aga see mõjus nii positiivselt, et olen teinud iseendale pai. Võtnud hetke ja kuidagi tajunud enda nägu ja selle muutusi paremini. Proovin õpitud harjutusi ja harjumusi nüüd jälgima hakata.” Raidi Raudne

 

Registreeru koolitusele ja alusta oma näo noorendamise teekonda! 

 

NB! Koolituse info jõuab sinu e-posti 24 tunni jooksul peale registreerumist.