Euroopa Regionaalarengu Fond toetab 15 000 euroga projekti “Näojoogat tutvustav veebileht koos koolitustele registreerimise ning veebikoolitusplatvormi loomine koos veebikoolitusprogrammi väljatöötamisega”.

KOHAD TÄIS! “NÄGU VORMI” 7-päevane väljakutse 16.-22. oktoober

47,00 

Kirjeldus

Kas ihkad endale?

  • Siledamat otsmikku ja kulmuvahepiirkonda
  • Toniseeritud silmade ümbrust ja tõstetud ülalauge
  • Pringimaid põski
  • Siledamat huuleümbrust ja kaunimat naeratust
  • Piiritletud lõuajoont ja siledamat kaela
  • Tervemat, säravamat ja ühtlasemat jume ning tursetevaba nägu
  • Üleüldiselt värskemat, puhanud ja rõõmsamat näoilmet
  • Tervislikumat rühti
  • Suuremat enesekindlust ja heaolu iseenda ja oma välimuse suhtes

Kui vastasid vähemalt ühele punktile JAH, on see väljakutse just Sinu jaoks.

Väljakutsel me hakkame sulle samm-sammult looma uut ilurutiini, mille saad kohe oma igapäevaste enesehoolitusrituualide hulka integreerida. 7 päeva jooksul jagan olulisi teadmisi ja tõhusaid praktilisi oskusi Face Yoga Method näojoogameetodist ja teistest enda nahal järgi proovitud võtetest, mida ise igapäevaselt praktiseerin ja mis on aindanud mul ning aitavad ka sinul muuta oma näonaha hooldusrutiin märkimisväärselt tõhusamaks ja tulemuslikumaks.

Igapäevane näonaha toetamine hooldustoodetega on oluline, kuid on ülimalt oluline mõista, et need mõjuvad vaid naha pindmistele kihtidele, kuid mitte sügavamale. Sinu naha prinkus ja siledus sõltub aga suuresti just sellest, millises seisundis on näolihased. Kuid ka see ei ole veel kõik. Kortsude ja näo lõtvumise tegelikud põhjused peituvad veel muuski –  kõigest sellest saad väljakutsel teada.

 

Kellele on väljakutse mõeldud?

  • Sulle, kui soovid hoida oma näo noorusliku ja säravana loomulikul viisil ning sul puudub varasem näojooga praktiseerimise kogemus.
  • Oled iseseisvalt internetist näojooga kohta uurinud ja praktiseerid vahel ka mõnd harjutust, kuid sul puudub süsteemsus ja sa päris täpselt ei saa aru, mida teed ning kuhu ja kuidas see mõjub.
  • Oled varasemalt näojoogat praktiseerinud, kuid praktika on soiku jäänud ning sa soovid teha uue restardi.

Mida me väljakutsel õpime?

  • Iga uue päeva hommikul õpime koos samm-sammult selgeks uue tõhusa näojooga harjutuse või võtte ning väljakutse lõpuks on sul olemas päris esimene baasharjutuste seeria, millega oma näojooga praktikat alustada.
  • Sa omandad olulisi teadmisi kortsude ja näo lõtvumise tekkepõhjustest ning kuidas ja mida saad sina ise ära teha selleks, et nägu pringi ja siledana hoida.
  • Sa saad teada olulistest “kuldreeglitest”, millest näojooga praktiseerimisel lähtuda ning mis aitavad saavutada parimad ilutulemused ja ära hoida kasu asemel tekkiva kahju. 

Millal ja kus toimub?

  • 16.-22. oktoobril kinnises Facebooki grupis (igal hommikul kell 9:00) ja Zoomis (19. ja 23.10 õhtul kell 18:30).
  • Igal hommikul seitsme päeva jooksul tulen kell 9:00 FB grupis laivi ja näitan samm-sammult ette uue näojooga harjutuse või võtte. Laivi kestus kuni 20 minutit. NB! Kõikide laivide salvestused jäävad kohe peale toimumist gruppi üles ja sa saad neid hiljem järele vaadata.
  • Täiendavad LIVE-kohtumised toimuvad Zoomis (salvestused postitame FB gruppi) 19. ja 23. oktoobril algusega kell 18:30. Kohtumiste ajaline kestus sõltub küsimuste hulgast.

Boonused:

  • Lisaks harjutustele teeme koos läbi mõjusa näojooni tõstva ning näoovaali vormiva näomassaaži.

  • Väljakutse on 7 päeva järelvaadatav. Seepärast, kui sul ei ole võimalik osaleda iga päev, saad kõik kaasa teha ka väikese viitega.

Hinnalised loosiauhinnad:

Osalejate vahel läheb loosi:

JOYFUL Gua Sha näomassaažikivi + Gua Sha näomassaaži kursuse (hind kokku 178,90.-)

Peaauhinnaks on Näojooga+ programmi 6-kuu liikmelisus (hind 149,40.-)

 

Varasemad väljakutsel osalejad on öelnud järgmist:

“Olen väga rahul! Sain palju häid nippe ja nõuandeid, kuidas enda näo ja kogu keha eest hoolt kanda. Sain teada, kui palju mul on harjumusi, mis on aidanud kaasa kortsukeste tekkimisel. Eriti super on massaaž. Videod on suurepärased ja lihtsad järgida. Hea oli näha ka joonistelt, kuidas näolihased üksteisest sõltuvad. Ehk kokkuvõtteks super kogemus!Tiina Karupuu

“Startisin küll pisut hiljem, aga lõpuks kui järje peale sain, siis sai iga päev ühe harjutuse võrra pikemalt uut ja heas mõttes rutiini endale selgemaks teha. Kui esialgu tunduski, et miks me nii vähe õpime, et tahaks veel ja rohkem ja rohkem, siis tegelikult sain aru, et nii oli kokkuvõttes parem. Vastasel juhul oleks liiga palju uut informatsiooni kuhjunud, mis oleks vast mōjunud ka demotiveerivalt. Nüüd on just selline tunne, et miski baas on justkui käes ja täpselt siit ongi hea edasi minna!” Maris Jõgisoo

“Läbisin väljakutse. Alustasin küll 3 päeva hiljem, aga tegin siis ühel päeval mitu päeva järgi, alati õhtuti, kui lapsed juba magavad ja aeg endale. Mulle väga meeldis, et harjutuste juurde näitasid näolihaste joonist, mis visualiseeris harjutuse mõtet väga hästi. Meeldis samuti, et päevaseid harjutusi ja laive sai vaadata omale sobival ajal. Olen õpitud harjutused vähehaaval igapäevarutiini lisanud. Ja lõpetuseks – 10.päeva näomassaaž oli mõnus ja ilus vaadata!” Liisi Ventsel

“Väljakutsel hakkasin endale jälle peeglis otsa vaatama, näo ja keha eest hoolitsema, tähele panema oma miimikat. Lõõgastusharjutused olid suurepärased. Paistab et otsmikuvaod ei ole enam nii sügavad. Näolihased on paremas toonuses ja naha värv on natuke normaalsem.” Marika Vaher

“Minu lemmikharjutus on silmasõõrlihase harjutus. Ilmselt on see minu kõige “karjuvam” mure ja sellest ka harjutus. Samuti kaela ja lōuajoone harjutused. See on juba andnud mulle hommikuti paistetustevabad silmad. Näha on, et see lihaste stimuleerimine töötab! Aitäh! Olen väga rahul, et selle väljakutsega liitusin!” Diana Ots

 

Registreeru kohe, sest osalejate arv on piiratud!

NB! Väljakutse info saabub sinu e-posti peale registreerimist 24 h jooksul. Kinnituskiri võib minna ka rämpspoti ja pakkumiste kausta.